Procesní řízení ve vybrané společnosti - Holý, Jan (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce je zaměřena na využití procesního řízení ve vybrané společnosti. Teoretická část práce obsahuje informace a poznatky o řízení procesů, které byly získány studiem odborné literatury, kde jsou prezentovány všechny postupy a analýzy. Řízení procesů ve společnostech je důležité nejen pro samotnou společnost, ale také pro konečného zákazníka, pro které představuje přidanou hodnotu. Praktická část práce popisuje vybranou společnost HOKAR SPEDITION s.r.o. Jedná se o společnost zabývající se přepravou zboží v rámci vnitrostátní a mezinárodní nákladní dopravě. Cílem bakalářské práce je popis vybraných procesů v dané společnosti, hodnocení jejich úrovně a případný návrh změn metodami a postupy řízení procesů. Výstupem práce jsou návrhy na zlepšení některých procesů v rámci přepravy zboží. Návrh možného zlepšení je popsán v samostatné kapitole.
Process management in a selected company
Keywords: Procesní management; funkční management; proces; analýza procesů; procesní mapy; reengineering; management; organizační struktura; Business process management; functional management; process; process analysis; process maps; reengineering; organization structure