Výživa a stravování dětí ve vybraném středisku sociálních služeb - Bátovská, Iveta (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem diplomové práce je posoudit skladbu jídelních lístků v Centru pro rehabilitaci osob se zdravotním postižením ARPIDA v Českých Budějovicích z hlediska jejich pestrosti a plnění spotřebních košů, v návaznosti na vyhodnocení nutričního složení předkládaných pokrmů pro děti předškolního věku 3 až 7 let.
Nutrition and alimentation at children in choice institute of social care
Keywords: výživa předškolních dětí; spotřební koš; pestrost stravy; nutriční dotazník; nutrition of preschool children; consumer basket; variety of food; nutritive questionnaire