Analýza reprodukce dojeného skotu - Rakouská, Barbora (Jihočeská univerzita, 2020)
Diplomová práce se zabývá vyhodnocení reprodukčních ukazatelů ve dvou podnicích s chovem skotu. Dále vyhodnocení vlivu synchronizačního programu na reprodukci dojeného skotu, vliv laktace na reprodukci a srovnání výsledků s republikovým průměrem.
Analysis of reproduction of dairy cattle
Keywords: plemenice; reprodukce; reprodukční ukazatele; březost; synchronizační programy; breeding cow; reproduction; reproduction indicators; gestation; synchronisation programmes