Analýza uplatnění absolventů ZF JU na trhu práce - Dušek, Radim (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem práce bylo zjistit, jak se na trhu práce uplatnili absolventi Zemědělské fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích (dále jen ZF JU), kteří ukončili své řádné denní studium v letech 2002 - 2006. Dalším cílem bylo zjistit, jak absolventi hodnotí kvalitu vzdělávání na ZF JU. Celý výzkum byl proto koncipován tak, aby podal informace o tom, jaký byl přechod absolventů ze školy do praxe, jak jsou absolventi spokojeni se svým aktuálním zaměstnáním, jaký je jejich názor na absolvované studium a zda jim vystudovaný obor poskytl dostatečné kompetence pro úspěšné uplatnění na pracovním trhu.
Achievement in labour market of the graduates of Faculty of Agriculture in South Bohemian University
Keywords: absolventi; uplatnění; trh práce; graduates; achievement; labour market