Spontánní hra dítěte s ADHD - Rathouská, Martina (Jihočeská univerzita, 2009)
Bakalářská práce se zabývá spontánní hrou dítěte s vývojovou poruchou ADHD. Teoretická část obsahuje vymezení pojmu ADHD, etiologii poruchy a její projevy, též charakteristiku hry předškolního dítěte, její znaky a diagnostické možnosti. Praktická část se zabývá popisem hry dítěte s ADHD a jejím vývojem, získaným pozorováním podle vybraných hledisek. Obsahuje metodické návrhy pro vedení hry dítěte s ADHD.
The Spontaneous Game Of Children With Atention Deficit Hyperactivity Disorder
Keywords: ADHD; spontánní hra; hyperaktivita; porucha pozornosti; ADHD; Spontaneous Game; Hyperactivity; Atention Deficit