Analýza současné úrovně vzdělávání na odborných školách v porovnání s požadavky trhu práce - Pluchová, Eva (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce se zabývá rodinou, školou a vlivy okolí v souladu s volbou výběru studia a následného povolání. Následně pak sleduje výuku v oboru gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch. Výzkumná část je zaměřena na vlastní hodnocení žáků u vybraného oboru a jeho využití v praxi. Rovněž se zabývá nezaměstnaností absolventů v tomto oboru.
Analysis of current level of education on vocational schools in comparison to level of services in gastronomy (in labour market)
Keywords: absolvent; nezaměstnanost; kompetence; kvalifikační předpoklady; trh práce