Drogově závislí v kontaktním centru - Kačerová, Marie (Jihočeská univerzita, 2023)
Práce se zabývá tím, jaké jsou příčiny drogové závislosti na pervitinu drogově závislých klientů v kontaktním centru Auritus v Táboře. Teoretická část práce se věnuje pojmům droga a drogová závislost. Zmiňuje rozdělení drog a blíže specifikuje návykovou látku pervitin. Práce se věnuje také příčinám drogové závislosti, které rozděluje na tři hlavní příčiny - genetické, sociální a psychologické. V závěru popisuje služby kontaktního centra Auritus v Táboře. Praktická část obsahuje tři kazuistiky, které byly zpracovány na základě analýzy individuálních plánů kontaktního centra Auritus v Táboře.
Drug addict in contact center
Keywords: Kontaktní centrum; kontaktní centrum Auritus Tábor; drogová závislost; droga; pervitin; příčiny drogové závislosti; Contact centre; contact centre Auritus Tábor; drug addiction; drug; pervitin; causes of drug addiction