Občané se zdravotním postižením v naší společnosti - Veverková, Hana (Jihočeská univerzita, 2008)
Základem volby tématu bylo utvoření přehledu dávek a služeb, poskytovaných jednotlivými typy institucí, občanům se zdravotním postižením, se specifikou na postižení tělesné. Zároveň jsem chtěla nastínit situaci jedince se zdravotním postižením v naší společnosti.
Disabled people in our society
Keywords: občan; tělesné postižení; potřeba; příspěvek; mimořádné výhody; společnost; individual; physical handicap; need; subscription; extraordinary advantage; society