Agenturní zaměstnávání - Musil, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce se zabývá agenturním zaměstnáváním. Popisuje princip, jak tato forma zaměstnávání funguje v rámci tuzemské legislativy. Rozpracovány jsou i současné problémy, které se v souvislosti s touto problematikou řeší. Podstatný zdroj informací poskytla také nedávná soudní rozhodnutí. Dotazníkovým šetřením, společně s dalšími získanými daty k tématu, jsou řešeny jednotlivé hypotézy práce a celkový cíl práce.
Agency employment
Keywords: Agenturní zaměstnávání; pracovní právo; zaměstnanec; pracovní podmínky; zaměstnávání cizinců; Agency employment; labor law; employee; working conditions; employment of foreigners