Slabozraká kniha o vizuální sociologii - Šimůnek, Michal (Univerzita Karlova, Fakulta sociálních věd, 2008)
Recenze knihy Sztompka, Piotr. 2007. Vizuální sociologie. Fotografie jako výzkumná metoda. SLON: Praha. 168 s.
Purblind Book on Visual Sociology
Keywords: vizuální sociologie, fotografie, výzkumná metoda; visual sociology, photography, research method