Zvyšování kvality ve veřejné správě prostřednictvím aplikace metody CAF - Tůmová, Stanislava (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce je věnována využití metodě Společného hodnotícího rámce CAF. V práci je popsán princip metody, její vývoj a zavádění v podmínkách veřejné správy. Je provedena evaluace zvolené organizace veřejné správy podle metodiky CAF, zanalyzována situace ve zvolené organizaci a navrhnuta opatření ke zlepšení současného stavu.
Advancement of the Quality in Public Administration by means of the Application of the CAF Method
Keywords: kvalita; veřejná správa; hodnocení; analýza; gualities; public administration; evaluation; analyse