Možnosti inovací ve vybraném kulturním zařízení - Novotná, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2019)
První část práce je zaměřena na popis specifik podnikání v kultuře, rozdělení typů inovaci a na možnosti financování kulturních aktivit. V druhé části práce je představen kulturní objekt Kino Ševětín, jeho historie, marketingová komunikace, potencionální zákazníci. Dále je zde popsána situační analýza, ze které vyplyne technická, strategicka i produktová inovace. Následně jsou popsány možnosti financování těchto inovací.
Possibilities of innovation in selected cultural object
Keywords: Podnikání v kultuře; inovace; Kino Ševětín; dotace; situační analýza; marketingová komunikace; možnosti financování; kultura; Entrepreneurship in Culture; Innovation; Kino Ševětín; subsidies; situational analysis; marketing communication; financing opportunities; culture