Spotřebitelské chování na trhu biopotravin - Crkalová, Zdeňka (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na průzkum chování spotřebitelů na trhu s biopotravinami. Práce stručně charakterizuje eko a bio potraviny. Hlavním cílem je zjistit, jakou pozici mají biopotraviny na trhu a jak jsou oblíbené. Práce se dále zaměřuje na to, jak se mění chování spotřebitelů na základě jejich věku a pohlaví. Za tímto účelem bylo provedeno dotazníkové šetření, pomocí kterého byla získána potřebná data k vyhodnocení.
Consumer behavior in the market of organic food
Keywords: biopotraviny; respondent; spotřebitel; nákup; výzkum; dotazníkové šetření; organic food; respondent; consumer; purchase; research; survey