Zaměstnanecký poměr - analýza daňových a účetních aspektů ve vazbě na zaměstnanecké benefity a jiné způsoby odměňování v rozpočtové organizaci Město Lišov - Novotná, Marie (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem bakalářské práce je analýza státní rozpočtové organizace Město Lišov v oblasti personalistiky, zejména pak odměňování. Teoretická část se zabývá aplikací souvisejících zákonů v českých podmínkách. Část praktická se pak zaměřuje na konkrétní organizaci, tedy Město Lišov se sídlem na Městském úřadě v Lišově, patřící mezi obce s rozšířenou působností a možnou optimalizaci postupů v této organizaci.
Employment - analysis of taxing and accounting aspect in the conection with employee benefits and other means of remuneration in budget organization Lišov Town
Keywords: státní správa; městský úřad; zaměstnanec; plat; výhoda; zdravotní pojištění; sociální pojištění; daň; public administration; municipal office; employee; remuneration; benefit; health insurance; social insurance; tax