Chov psa z pohledu žáků základních škol - Zemanová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2018)
Zemanová Z., 2018: Chov psa z pohledu žáka základní školy. Bakalářská práce. Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. Tato bakalářská práce se zaměřuje na téma chov psa. V teoretické části popisuje domestikaci psa, základní informace k péči o psa, přehled plemen a zásady bezpečného kontaktu mezi dítětem a psem. Praktická část vyhodnocuje výsledky dotazníkového šetření na základních školách, jehož cílem bylo zjistit, jak je to aktuálně s chovem psa u cílové skupiny respondentů.
Breeding a dog from the perspective of primary school pupils
Keywords: chov psa; dotazník; základní škola; dog breeding; questionnaire; elementary school