Zpracování faktur v účetních programech - Ficová, Barbora (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem této bakalářské práce bylo porovnání dvou účetních programů pro zpracování dat na PC zaměřené na fakturaci a vše co s ní souvisí. První z programů byl ekonomický systém Pohada od Stromware s. r. o, druhý zpracovaný program byl Stereo od společnosti Ježek software s. r. o. Byly prověřeny a porovnány tyto účetní programy, jejich obtížnost, rychlost, tiskové sestavy a další aspekty. Byly použity tyto metody pro srovnání: Metoda pořadí a Metoda bodovací. Hlavním cílem těchto srovnání bylo zvolit optimální software.
Process invoices in accountancy programs
Keywords: Faktura; účetnictví; účetní programy; Invoicing; accounting; accounting program