Návrh souboru mechanizačních prostředků pro kompostování na volné ploše. - Říha, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem práce je návrh souboru mechanizačních prostředků pro kompostování na volné ploše. V první části je popsán postup výroby kompostu. V další části práce byly vybrány dvě kompostovací linky. U těchto kompostovacích linek byly navrženy a popsány jednotlivé mechanizační prostředky, které se v těchto linkách používají. V Poslední části práce jsou uvedeny náklady spojené s pořízením a s provozem mechanizačních prostředků a následně jsou tyto náklady porovnány u obou vybraných kompostovacích linek.
Suggest a set of means of mechanizaton for composting at an open surface.
Keywords: Technologie kompostování; kompostovací linky; mechanizační prostředky; náklady.; Composting technology; composting lines; means of mechanizaton; costs.