Dopravní charakteristiky zvolených regionů - Sláma, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem mojí diplomové práce bylo provést vzájemnou komparaci jednotlivých krajů ČR z hlediska dopravních charakteristik a jejich následné vyhodnocení.
Transport characteristics of selected regions
Keywords: doprava; silniční doprava; železniční doprava; dopravní charakteristiky a metody vícekriteriálního srovnávání; transport; road transport; rail transport; transport characteristics and multicriteria evaluation methods