Faktory ovlivňující kvalitu života rodiny s vícečetným zdravotním postižením dětí v kontextu konkrétního životního příběhu - Kalejová, Andrea (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce se zabývá faktory, které ovlivňují kvalitu života rodiny se třemi postiženými dětmi a získáváním východisek pro pomoc ze strany konkrétní sociální organizace. Teoretická část představuje různé přístupy k problematice kvality života rodin pečujících o postižené dítě. Praktická část na základě konkrétního případu se třemi postiženými dětmi vyvozuje východiska pro podpůrné působení Charitního nadačního fondu ve prospěch této rodiny.
Factors influencing the quality of life of family with multiple health disabity of children in context with specific life story
Keywords: Kvalita života; faktory kvality života; rodina; rodina s postiženými dětmi; zdravotní postižení; resilience; Charitní nadační fond; sociální podpora; rodičovství; Quality of life; factors of quality of life; family; family with handicapped children; health handicap; resilience; Charity Foundation Fund; social support; parenthood