Výzkum trhu jako systémová činnost pro úspěšné uplatnění firmy na trhu. - Pátek, Ladislav (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem práce bylo charakterizovat výzkum trhu jako systémovou činnost pro úspěšné uplatnění firmy na trhu. V praktické části autor představil firmu Madeta a poté produkt Lipno provedl čtyřmi kroky výzkumného procesu. A nakonec zkoumal význam výzkumu trhu pro úspěšné rozhodnutí.
Market research as a system for successful implementation company in the market.
Keywords: Výzkum trhu; proces; informace; rozhodnutí; Market research; process; information; decision