Krystalizační studie ptačího reovirálního proteinu \recke{sigma}NS - Fořtová, Aneta (Jihočeská univerzita, 2023)
Byly studovány optimální podmínky pro expresi a purifikaci zkráceného proteinu NS. Poté byla testována vazebná aktivita tohoto proteinu na RNA. Tato práce se také zabývá nalezením vhodných podmínek pro růst krystalů proteinu.
Crystallization study of the avian reoviral protein \recke{sigma}NS
Keywords: ptačí reovirus; replikace ptačího reoviru; protein NS; protein NS truncated; exprese proteinu; purifikace proteinu; krystalizace proteinu; proteinové krystaly; nativní gelová elektroforéza; avian reovirus; avian reovirus replication; NS protein; NS truncated protein; protein expression; protein purification; protein crystallization; protein crystals; native gel electrophoresis