Podnikatelský plán výstavby a provozování samoobslužné bezkontaktní automyčky - Jokl, Dušan (Jihočeská univerzita, 2021)
Cílem této diplomové práce je vytvoření vlastního podnikatelského plánu, který je zaměřen na založení a provozování samoobslužné automyčky ve městě České Velenice. V teoretické části jsou vymezeny pojmy související s podnikáním a podnikatelským plánem. Další část práce se zaměřuje na analýzy potřebné k sestavení podnikatelského plánu (lokalita, dodavatelé, konkurence, SWOT analýza, průzkum trhu pomocí dotazníkového šetření). Praktická část představuje konkrétní podnikatelský plán, jehož důležitou součástí je i finanční plán. Na základě průzkumu trhu a finančních ukazatelů je v závěru práce konstatováno, že se jedná o plán, jehož realizace má velkou šanci na úspěch.
Business plan for the construction and operation of a self-service contactless car wash
Keywords: Podnikatelský plán; samoobslužná automyčka; SWOT analýza; analýza prostředí; hodnocení rizik; finanční plán.; Business plan; self-service car wash; SWOT analysis; market analysis; risk evaluation; financial plan.