Optimalizace nádorové imunoterapie založené na použití agonistů receptorů TLR2, TLR3 a TLR7 v synergii s kotveným mananem - Holková, Karolína (Jihočeská univerzita, 2018)
Byla studována imunoterapie založená na kombinaci TLR agonistů se stimulací fagocytózy a vyhodnocení účinku přidání inhibitoru kontrolního bodu anti-CTLA-4. Byla testována možnost optimalizace nádorové imunoterapie a mechanismy této terapie.
Optimization of tumor imunotherapy based on the use of TLR2, TLR3 and TLR7 receptor agonists in synergy with anchored mannan
Keywords: nádorová onemocnění; imunoterapie; TLR agonisté; anti-CTLA-4; cancer; immunotherapy; TLR agonists; anti-CTLA-4