Podniková kultura jako motivační faktor v organizaci - Benďáková, Ladislava (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem této bakalářské práce bylo specifikovat rozhodující dimenze v souvislosti s motivací ve vybrané organizaci včetně návrhů pro zlepšení praxe. Pro tyto účely byla vybrána organizace v rámci veřejné správy Policie České republiky Územní odbor Tábor. Práce je rozdělena na dvě části, a to teoretickou, která se zabývá tématem podnikové kultury z hlediska odborné literatury a tím napomáhá jejímu pochopení, a část praktickou, ve které bude na základě vlastního výzkumu provedena analýza podnikové kultury včetně navržení nezbytných změn.
Corporate culture as a motivation factor of selected company
Keywords: Podniková kultura; motivace; znalostní ekonomika; Corporate culture; motivation; knowledgeable company