Ověření vybraných vlastností vozidla při použití speciálních úprav. - Hajný, Vladislav (Jihočeská univerzita, 2014)
V práci se zabývám možnostmi aplikace speciálních závodních komponent u sériově vyráběných vozidel. Cílem práce je popsat možnosti úprav vybraných komponent sériových vozidel pro sportovní účely a na základě naměřených hodnot porovnat jízdní vlastnosti vozidla vybaveného sériovými a upravenými komponenty.
Verification of selected characteristics of the vehicle, using special adaptations
Keywords: motorsport; úpravy automobilů; jízdní vlatnosti; Motorsport; automobile adjustments; driveability