Automatizace forenzního zkoumání - forenzní audit pro účely zjištění porušování autorských práv - Dobiáš, Martin (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato bakalářská práce se zabývá forenzní analýzou souborů z obrazu pevného disku a registrů operačního systému Windows. Cílem je zhotovení nástroje k detekci instalovaných programů a potencionálně nelegálního softwaru.
Automation of Forensic Examining - Forensic Audit for the Purpose of Copyright Infringement Detection
Keywords: bitová kopie; disk; obraz; image; software; analýza; autorská práva; libguestfs; hivex; pefile; forenzní zkoumání; audit; image; disk; hard drive; software; copyrights; libguestfs; hivex; pefile; examining; forensic analysis; audit