Odpisy majetku z hlediska optimalizace daňové povinnosti podnikatele - fyzické osoby - Kindlmannová, Iveta (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit důvody a důsledky rozdílnosti daňových odpisů a analyzovat trendy ve vývoji odpisové politiky, analyzovat možnosti využití odpisů k opimalizaci daňové povinnosti podnikatele.
Depreciation of the property from the view of the enterpreneur - natural person
Keywords: Odpisování; daň z příjmu fyzických osob; účetnictví; optimalizace daňové povinnosti; Depreciation; natural person income tax; accounting; tax liability optimalization