Cenové komparace bio a konvenčních potravin (Jihočeský kraj, obchodní řetězce) - Pinkasová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2016)
Diplomová práce se zabývá cenovými komparacemi bio a konvenčních potravin v rámci obchodních řetězců na území Jihočeského kraje. Součástí práce je srovnání cen biopotravin mezi obchodními řetězci a specializovanými prodejnami a srovnání cen biopotravin v jednotlivých obchodních řetězcích. Diplomová práce je zadávána v rámci grantového projektu GAJU 019/2013/S.
Price comparison of organic and conventional foods (South Bohemian Region, chain stores)
Keywords: ekologické zemědělství; bioprodukty; biopotraviny; konvenční potraviny; obchodní řetězce; specializované prodejny; ceny; organic farming; organic product; organic food; conventional food; chain stores; specialized stores; prices