Psychosociální aspekty sledování televizního vysílání u dětí předškolního věku. - Broučková, Ivana (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce poukazuje na aspekty sledování televizního vysílání u dětí předškolního věku.Teoretická část obsahuje součastný stav dané problematiky. V praktické části jsou zaznamenány výsledky z kvantitativně-kvalitativního výzkumu. Soubor tvořilo 80 rodičů dětí předškolního věku.
The Psychosocial Aspects of watching TV broadcast within the group of the children at the pre-school age.
Keywords: Televizní vysílání; děti v předškolním věku; psychosociální aspekty; vliv kladný; vliv záporný.; TV broadcast; the children at the pre-school age; the psychosocial aspects; positive effect; negative effect.