Analýza produktů a výběr řešení pro správu a sdílení dokumentů v malé a střední organizaci - Zimmel, Jakub (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem bakalářské práce je provést analýzu produktů pro správu a sdílení dokumentů pro vybranou organizaci. Tato organizace spadá do kategorie malé a střední organizace. Metodika výběru produktů se bude odvíjet od požadavků organizace, kdy budou jednotlivé požadavky organizace formulovány do porovnávacích kritérií metodiky.
Product analysis and selection of solutions for managing and sharing documents in small and medium-sized organization
Keywords: analýza; analýza produktů; systém pro správu obsahu; správa podnikového obsahu; správa a sdílení dokumentů; analysis; product analysis; content management system; enterprise content management; document sharing and management