Možnosti rozvoje produktu pěší a cykloturistiky v mikroregionu Šumava-západ. - Kůs, Daniel (Jihočeská univerzita, 2015)
Moje bakalářská práce se zabývá možnostmi rozvoje produktu pěší a cykloturistiky v mikroregionu Šumava-západ. Cílem je průzkum a zmapování současných turistických stezek ve zkoumané oblasti včetně jejich dopravní obslužnosti a průzkum nabídky služeb pro návštěvníky v jednotlivých členských obcích zkoumaného mikroregionu. Ke zkoumání těchto aspektů byla použita metoda kvantitativního výzkumu, dotazníkové šetření. Na základě vyhodnocení dotazníků jsem došel k závěrům, které se staly základem návrhové práce.
Product development opportunities for hiking and biking in the Microregion of Šumava - West
Keywords: turistika; cestovní ruch; mikroregion Šumava-západ; produkt; stezka; trasa; služby; návrhy a opatření; hiking; biking; tourist; quantitative research; field survey; product; questionnaire survey; services; path