Systém řízení středně velkého podniku a jeho další rozvoj - Čížková, Klára (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce je rozdělena na dvě části, a to teoretickou a praktickou. Teoretická část práce se zaměřuje na vymezení základních pojmů spojených s danou tématikou. Praktická část aplikuje získané vědomosti studiem literatury na konkrétní podnik vybranými metodami, které jsou popsány v následujících kapitolách. Bakalářská práce se zabývá konkrétním, středně velkým podnikem a jeho strategic-kým řízením. Podnik bude analyzován a bude popsán systém řízení podniku. Cílem bakalářské práce je zhodnocení systému řízení podniku a možnosti jeho dal-šího rozvoje v konkrétním podniku.
Strategic Management of a Medium-sized Enterprise with Regard to its Development
Keywords: řízení podniku; strategie; rozvoj; Key words: thesis; management; company; chocolate; work