Obecně prospěšná společnost - Smolíková, Pavla (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem bakalářské práce bylo definovat neziskový sektor v České republice, vyhodnotit způsoby financování a analyzovat hospodaření vybrané organizace se zaměřením na specifické podmínky obecně prospěšné společnosti.
Generally beneficial association
Keywords: Obecně prospěšná společnost; neziskový sektor; financování.; Generally beneficial association; non-profit sector; financing.