Využití vybrané lokality v oblasti Tábora pro rekreaci a cestovní ruch - Štěrbová, Radka (Jihočeská univerzita, 2009)
V bakalářské práci byla zpracována analýza území Starotáborského lesa pro cestovní ruch a rekreaci. Prováděl se marketingový výzkum a terénní šetření, na jejichž základě byl sestaven profil možného návštěvníka. Byl vytvořen návrh na vybudování naučné stezky ‚,Starotáborský okruh'' s informačními tabulemi. V souvislosti s touto stezkou byly doporučeny úpravy stávajících komunikací a cest.
Development selected locality in the territory of Tábor for recreation and tourism
Keywords: Cestovní ruch - služby - marketingový výzkum - naučná stezka - informační tabule; Tourism {--} services {--} marketing research {--} instructive footpath {--} information board