Integrace dětí s postižením sluchu do běžné základní školy - Váchová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2010)
V mé diplomové práci nastíním problematiku sluchově postižených a jejich integraci do běžné základní školy. Pomocí metody pozorování a dotazníku zjišťuji úroveň integrace žáků se sluchovým postižením v běžné základní škole v Českých Budějovicích, Jindřichově Hradci, Táboře a Strmilově.
The integration of hearing impaired Children in regular primary scholl.
Keywords: integrace; sluch; znevýhodnění; děti; integration; hearing; handicapped; children