Náklady na opravu a údržbu traktorů - Mrázek, Jaroslav (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce sleduje a porovnává pomocí statistických metod náklady na opravy a údržbu traktorů v různých výkonnostních třídách. V práci je zmíněna historie, základní rozdělení a části traktorů. Sledované traktory jsou rozděleny do čtyř výkonnostních skupin. U traktorů jsou vypsány základní informace, dále náklady na periodické údržby a provedené opravy. V bakalářské práci jsou porovnávány náklady na opravy a údržbu traktorů značek Zetor, John Deere a Fendt.
Tractor repair and maintenance costs
Keywords: traktor; náklady; údržby; opravy; tractor; cost; maintenance; repair