Substituce a integrál - Člupek, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato bakalářská práce obsahuje zavedení určitého a neurčitého integrálu, substitučních metod pro jejich výpočet a řešené i neřešené příklady jejich využití.
The integral and substitution
Keywords: Newtonův integrál; Riemannův integrál; substituce; the Newton integral; the Riemann integral; the substitution