Znalosti přírodnin u žáků 1. stupně ZŠ - Kováříková, Marie (Jihočeská univerzita, 2010)
Diplomová práce zjišťuje prostřednictvím didaktického testu znalost vybraných přírodnin u žáků 5. ročníku 1. stupně ZŠ. Zmiňuje se o způsobu výuky prvouky a přírodovědy učitelů 1. stupně ZŠ. Zaměřuje se také na analýzu učebnic nakladatelství PRODOS. Diplomová práce byla řešena v rámci projektu GA JU č. 065/2010/S.
Products of Nature Knowledge of Primary School Pupils
Keywords: přírodovědné znalosti; 1. stupeň ZŠ; didaktický test; analýza učebnic; GA JU č. 065/2010/S; knowledge of natural science; primary school; didactic test; textbook analysis; GA JU č.065/2010/S