Vzájemné podporování a utužování vztahů učitelek a rodičů vybraných mateřských škol v Českých Budějovicích - Šejbová, Barbora (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce je zaměřena na výzkum spolupráce mezi učitelkami a rodiči ve vybraných mateřských školách v Českých Budějovicích. Jak spolupráce probíhá, co je potřebné ke kvalitní spolupráci, jak spolupráci vnímají učitelky a jak rodiče a v neposlední řadě, zda vůbec ke spolupráci dochází a v jakých oblastech. Bakalářská práce je složena z teoretické a praktické části. V teoretické části uvádím, co je to spolupráce, jaké má formy, jak je spolupráce vnímána z pohledu učitelky a rodiče a jak se vzájemná spolupráce buduje. V praktické části jsou vyhodnoceny rozhovory, které byly s respondenty provedeny.
Mutual support and strengthening of relations between teachers and parents of selected kindergartens in České Budějovice
Keywords: Spolupráce; učitelka; rodič; komunikace; Cooperation; teacher; parent; communication