Poradenská práce s osobami v krizi - Křížová, Renáta (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce se zabývá jedinci v náročných životních situacích ohrožených sociálním vyloučením. Zjišťuje, s jakými potížemi klienti přicházeli do konkrétní neziskové organizace, jaké postupy a metody přímé práce s nimi byly voleny a jak se dařilo problémy překonávat a řešit.
Counseling work with people in crisis
Keywords: krize; stres; rizikové skupiny; sociální patologie; vyloučení; coping; sociální práce; ztráta bydlení; ztráta zaměstnání; dluhy; sociální poradenství; crisis; stress; risk groups; social pathology; exclusion; coping; social work; loss of housing; loss of employment; debts; social counseling