Hra a výchova - Kušnirenková, Viktorie (Jihočeská univerzita, 2015)
Diplomová práce se zabývá pohledem na hru a výchovu. Její provázanost a spojitost. V práci jsou stěžejní tři kapitoly. První kapitola se věnuje výchově. Na to navazuje druhá s názvem hra. Třetí kapitola se jmenuje "Výchova jako proces a výchova jako hra".
Game and upbringing
Keywords: výchova; hra; reflexe; výchova hrou; upbringing; game; reflection; game upbringing