Účinnost podpory prodeje vybraného produktu - Dóková, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem diplomové práce bylo zhodnocení využívaných forem podpory prodeje ve vybrané firmě Motor Jikov Group a.s. a na základě zjištěných údajů podat návrh řešení stávající situace.
The effectiveness of sales promotion of the chosen product.
Keywords: marketing; marketingová komunikace; podpora prodeje; marketingový mix; marketing; marketing communication; sales promotion; marketing mix