Vývoj hry typu arcade na bázi herního enginu - Hauser, Jiří (Jihočeská univerzita, 2018)
Účelem práce je teoreticky podrobně popsat vývoj hry pomocí herního enginu a následně tuto implementovat. V rešeršní části bude provedeno srovnání dostupných herních enginů a provedena selekce vhodného řešení pro implementaci. Implementace bude provedena v programovacím jazyce C#, návrh bude proveden objektově. Model bude znázorněn pomocí UML diagramu. Práce by měla všem jejím čtenářům poskytnout dostatečnou teoretickou průpravu pro vytvoření libovolné hry o stejném technologickém základu.
Development of an arcade game based on a game engine