Logistický outsourcing v řízení dodavatelských řetězců - Koňšina, Natalja Viktorovna (Jihočeská univerzita, 2008)
Ve své diplomové práci stanovuji potenciál aplikace principů logistického outsourcingu v řízení dodavatelského řetězce, zjišťuji současnou poptávku po externích logistických činnostech a analyzuji nabídku a úroveň poskytování logistických služeb firmy Transforwarding, a.s. z hlediska přidané hodnoty pro řízení logistických řetězců v komparaci s vlastním zajištěním. Analýza zjištěných výsledků pak poukazuje na nedostatky, které se v současném systému nacházejí, formuluje závěry a doporučení, které by společnosti napomohly k větší efektivitě systému, a které by vedly ke snížení nákladů a zvýšení přidané hodnoty a úrovně služeb.
Logistics outsourcing in Supply Chain Management
Keywords: Logistika; outsourcing; spedice; dodavatelský řetězec; Logistics; Outsourcing; Spedition; Supply Chain Management