Hodnocení sklízecí řezačky NEW HOLLAND FX 50 při sklizni senáže a kukuřice na siláž. - Mach, Michal (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce se zabývá kvalitou práce stroje při sklizni senážních a silážních plodin. Práce je doplněna o ekonomické hledisko.
Evaluation of a field chopper NEW HOLLAND FX 50 during harvesting of tame hay and corn silage.
Keywords: sklízecí řezačka; New Holland FX 50; senáž; siláž; výkonnost; řezanka; field chopper; New Holland FX 50; tame hay; silage; efficiency; chopped straw