Porovnání katalogizačních informačních systémů Clavius a Tritius - Šimeček, Jan (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato práce se snaží popsat informační systémy Clavius a Tritius. Dále se zde rozebírá problematika bibliografických formátů MARC21, UNIMARC a Bibframe. Pomocí těchto poznatků bude vytvořena aplikace pro převod záznamů mezi Claviem a Tritiem. Konkrétně mezi formáty MARC21 a UNIMARC.
Comparison of cataloging information systems Clavius and Tritius
Keywords: Clavius; Tritius; MARC21; UNIMARC; BIBFRAME; Java; Clavius; Tritius; MARC21; UNIMARC; BIBFRAME; Java