Analýza protinádorového účinku ligandu fagocytárních receptorů fMLF, in vitro - Bumbová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem této práce bylo prokázat protinádorový účinek ligandu fagocytárních receptorovů - fMLF, in vitro a najít vhodný test pro stanovení cytotoxické aktivity neutrofilů.
Analysis of antitumor effect of phagocytic receptor's ligand fMLF, in vitro
Keywords: rakovina; imunita; fMLF; cancer; immunity; fMLF