Motivace a odměňování zaměstnanců ve vybraném podniku - Fencl, František (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce se zaměřuje na účinnost motivačních nástrojů ve vybrané společnosti. V dané problematice byla zkoumána úroveň spokojenosti zaměstnanců s benefity a odměnami, které společnost poskytuje a byla testována expektační teorie Victora Vrooma. Na základě nasbíraných dat jsou v práci navržena opatření, která mohou současný motivační systém zlepšit.
Motivation and remuneration of employees in a selected company
Keywords: Motivace; odměňování; benefity; dotazník; očekávání; motivation; remuneration; benefits; questionnaire; expectansy