Produkt vybraného ubytovacího zařízení a jeho distribuce - Dušková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem bakalářské práce je charakteristika a specifikace produktu vybraného ubytovacího zařízení včetně jeho distribuce a návrh možností zdokonalení jeho tvorby a distribuce. Pro mou bakalářskou práci jsem si vybrala hotel Biograf v Písku, který se nachází přímo v centru historického města Písek. V analytické části zpracovávám primární data, které jsem získala na základě dotazníkového šetření a řízeného rozhovoru s manažerkou hotelu.
Product of selected accommodation facility and its distribution
Keywords: Cestovní ruch; distribuce; produkt; služby; ubytovací zařízení; Accommodation facility; distribucion; product; services; tourism