Možnosti optimalizace dopravních tras ve velkoobchodní činnosti - Kahánek, Vladimír (Jihočeská univerzita, 2011)
Provedení analýzy možností optimalizace dopravních tras u vybraného subjektu se zaměřením na potenciál snížení dopravních nákladů a vlivu realizované závodové dopravy na životní prostředí včetně dopadu na úroveň logistických služeb.
Option for transportation and logistics optimization in wholesale operations
Keywords: logistika; distribuce; optimalizace nákladů; logistics; distribution; costs optimization